ANIMALS

Toivottavasti en oo ainoa eläinrakas täälä. Mulla on kauhea hinku aina ulkomaan kohteissa päästä eläintarhoihin. Olen käyny eläintarhoissa mm. skotlannissa, kanarialla ja monesti thaimaassa. Tässä nyt kuvia Fuerteventuran versiosta, jossa käytiin viikko takaperin. Erityisesti kirahvit ja seeprat on aina olleet mun lemppareita!

aa a8 a9 a7 a2 a6 a5 a4 a1 a3 a

6 kommenttia:

 1. haha ihania! varsinki toi toka kuva, en kestä! olipa kiva kuulla susta pitkästä aikaa :) toivottavasti oli huippureissu!! mun ruottinreissu tehty ja alle kahen viikon kotonaolon jälkeen oon jo alkanu suunnittelemaan uutta reissua, vielä pitäis vaan ne lentoliput ostaa! vähän oon jo ens vuoen thaimaan reissuaki ehtiny miettimään ja viikko sitten keskustelinki mun thaikkumaman kanssa, onneks ei ollu thai vielä ihan rapistunu!

  VastaaPoista
 2. Eläinrakkaat ihmiset ei käy eläintarhoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielestä eläintarhat on hyviä paikkoja. ei toki sellaset missä eläimet on tosi huonoissa oloissa mutta esim tollaset kun tuo oli on kivoja. eläintarhojen avulla on pystytty välttämään monien lajien sukupuutto ja lisäksi saatu kasvatettua joidenkin tosi uhanalaisten lajien populaatiota nii että niitä on pystytty sijottamaan taksa luontoonkin! joten kyllä, eläinrakkaat ihmisetkin käyvät eläintarhoissa!

   Poista
 3. Moi!
  Luin sun blogia säännöllisesti sillon kun olit vaihdossa, nykyään vain satunnaisesti. Mutta, mulla oli pari kysymystä (jotka on kyl melko random). Eli harrastatko vielä kilpapyöräilyä? Ja mikä on Se ammatti, johon haluat valmistua isona? Ja vaihtuiko sun ammattihaaveet vaihtovuoden myötä?

  Tv. Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heips! :)
   En harrasta, lopetin sen periaatteessa vaihdon aikana, koska rupesin sielä treenaa taekwondoa. sitä jatkoin myös suomessa viimesyksyyn asti, kunnes sairastelukierre ja koulukiireet vähänpääsi voitolle. Tällähetkellä en treenaa säännöllisesti enää mitään ja monen vuoden kilpaurheilun jälkeen se tuntuu välillä kyllä ihan kivalta kun on vihdoin aikaa :D
   halsin monta vuotta ehdottomasti lastentarhanopeksi(myös vaihdon aikana) mut oikestaa lukio kakkosella vaihdonjälkee tajusin että vaikka viihdyn lasten kanssa toooosi hyvin en tiedä haluunko olla seuraavaa 40 vuotta päiväkodintätäinä, sillä musta siinä ei ole tarpeeksi hyvät etenemismahdollisuudet eikä palkkaus todellakaan vastaa työn raskautta ja sitä vastuun määrää. Myt aion hakea lääkikseen, ja sitä kautta toteuttaa mun ikuissuuunelma että pääsen joskus auttamaan kehitysmaidden ihmisiä lähtemällä esim afrikkaan tms jossainvaiheessa töihin :) Muutenkin tykkään auttaa ihmisiä, joten esim lastenlääkärinä tai minä tahansa lääkärinä pääsisin työskentelemään asiassa mitä pidän tärkeenä. :)

   Poista