TAIVAS ITKEE HILJAA

loooooo lool loo loooooOnnellisen silmissä taivas on aina sininen. Onnelliset on ku auringonvaloa. Mä oon onnellinen, mulla on elämä. 25 hymyä, kyyneleitä.

13 kommenttia:

 1. Aina yhtä ihanan näköstä <3 osaatko sanoa että onko thai kielå vaikeampaa vai helpompaa ku kiinan kieli? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) juu on tää kyllä paljon helpompi kieli kun kiina, tässä on kuitenki yhteys puheen ja kirjotuksen välillä toisin ku kiinan kieles :)

   Poista
  2. Okei :) pähkäilen tässä vaan näitä maavalintoja minne ite haluis lähtee :D

   Poista
 2. Ihania kuvia, tai niitähän on sun koko blogi täynnä, taidan kyl itsekkin hankkia sen Canon eos 600D, kun näyttää tulevan tosi upeita kuvia sillä ! :D Saanko kysyä miten saat nuo ''reunat'' kuvista pois ja välit noin pieniks ? Oon kokeillu, mut en saa toimimaan, heh..

  milla-usa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ja joo ehottomasti suosittelen tota canon eos 600D :)
   ne saa sieltä html koodijutusta, laitan sulle pari linkkiä tähän!

   http://bloggerpulmia.blogspot.com/2012/06/kuvien-kehysten-navigointi-palkin.html

   http://bloggerpulmia.blogspot.com/2012/06/huomenia-tassa-ois-toiveitten.html

   toivottavasti oli apua! :)

   Poista
 3. oi rakastan sun postauksia! en osaa sanoa muuta. onko sulla photari vai miten päällekkäisvalotat sun kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ♥ juu mul on photoshop cs3 :) oppisin ton taidon vasta eilen ni pakko vähän leikkiä :D

   Poista
  2. haha :D kui paljon se makso sul? käyn mun lompakon kaa taistelua siitä, pitäiskö mun ostaa se vai ei D: en osaa ladata ilmaseks mistään

   Poista
  3. se on kyl törky kallis :( mut kyl mun mielest sen arvonen!

   Poista
 4. Millees muute, katsooko ihmiset pahalla jos siellä käyttää "paljastavia" vaatteita niinku toppii ja shortsei? Ei varmaan missää isois kaupungeis tietenkää välitetä mut niinku sun kylässä ja ku liikuskelet siellä? :) vai onko se vaan lähinnä tapa ja ihmiset ei haluu ruskettuu ja siks käytetää pitkähihasii ym :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm no ei mun mielest ihmiset sillee niin hirveen pahalla kato, mut pitkää kattoo! tietty nyt tulee vähän vaivaantunu olo jos on ainoona shortseissa ja topissa.. :D mut kyl tääl ihmiset shortsei käyttää, ne ei vaan oo niin lyhyi ku suomessa! että esim sellasia niin pitkäl ku sun sormet yltää ridel ni senmittasia voi ihan hyvin käyttää! mutta kouluun tai vastaavaan mentäessä ei!
   kyl tääl sillee tottuu käyttään pitkii housui ja kuumuuteen tottuu, että ei sillee oo mikään ongelma :) mulla oikeestaa syy miks en käyä shortsei ni on et kaikki mun shortsit on niiiin minimallisii et niit ei voi tääl käyttää muutaku jossai bangkokis tyylii. :)

   Poista
  2. Okei :D tiiän ton tunteen et kaikki kattoo pitkään! Olin turkissa pari viikkoo sitte ja käytin kaupungilla minishortseja ja olkaimetonta toppia -->kaikki kyyläs niinku jotain julkkista, varsinki miehet ja pojat. Ja huuteli perään! Mut ei se niin haitannu ku siihen ei kiinnittäny enempää huomioo. Toisaalta, totesin että ehkä sopivampaa käyttää hiukan peittävämpiä vaatteita nii on ittelläki mukavampi liikkua joka paikassa :)

   Poista
  3. jep! kyllä siihen tottuu mut pitkän päälle se alkaa häiritsee ja varsinki sit ku haluu päästä pois silt turisti asteelta :) mullakin että jos oon vaihtareitten kanssa ni paljon käytän shortseja mut jos oon thaikkujen kanssa ni en juuri koskaan..

   Poista