MULLA ON IKÄVÄ SADETANSSEJA

Mä lähen tanssimaan sadetansseja ukkosella, mä lähen nauramaan vatsalihakset kipeiks ja itkemään ilosta. Mä lähen palvomaan aurinkoa, kattoon kauniita pilviä. Mä lähen rannalle, Cha-amiin. Mä lähen elämään mun unelmia ja kaivattuja asioita, kiitos huulilla, onnenkyyneleet silmissä. Kiitos mää ja paa, rakastan teitä. Lupaan etten koskaan unohda kuinka onnellinen oon täällä. En koskaan.

maaaaaa maaaa määphoo ฉันรักพ่อแม่

14 kommenttia:

 1. Millon sun pitää lähteä sieltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meen himaa 15.6 eli aika pian jo! en tie mitä aatella aika ristiriitaset fiilikset

   Poista
 2. En kestä!!!! <3 <3 millain voit lainkaan tulla tänne takas suomeen ku siellä on noin ihanaa? :D osaatko muuten sanoo että kuin hyvin siellä on noi isäntäperhejutut katottu ja "tutkittu"(huono ilmaus)? Ootko kuullu esim muilta thaimaan vaihtareilta että millasii isäntäperheitä niil on? Ps. Oot ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahah kiitti ;)
   en tie sillee mul on ikävä jotain juttui suomes ja ootan sitä et oon taas "vapaaa" mut sillee en haluu kyl lähtee täält ku tuleen niin ikävä hostei ja tkd reenei ja kamui..
   apua, en osaa kyl yhtään sanoo, paitsi et rotareilt täällä nää kaikki perheet on melkein rotareit ite et niit ei tutkita.. muilt järjestöilt en osaa yhtää sanoo. :)

   Poista
 3. En tiiä tunnetta mut uskon ettei oo kivaa lähtee :s luulen et ei kai ketää mihinkää hirviöperheesee kuitenkaa lähtetetä, hope so ! ku enite just pelottais sit se että jos haen thaimaaseen nii saisin huonon perheen. :)

  VastaaPoista
 4. nää sun kuvat on liian hienoja, tossa edellisessä postauksessa varsinkin!!!!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeejeee kiitti! juuu ne edelliset on vähän tollasia mulla-oli-tylsää-leikimpä-photarilla kuvia :)

   Poista
 5. haha eiii, aloin itkee ku luin tän!! ♥

  VastaaPoista
 6. Mulle on varmaan yhtä kamalaa se kun sulle, että tuut pois sieltä. Rakastan nimittäin sun blogia ja postauksia maailman eniten. Näistä oikein huokuu onnellisuus, ja nää saa mut aina kaipaamaan Thaimaahan, mutta silti aina vaan pakko lukea. Oot ihana, älä koskaan muuta asennettas :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiii iso kiitos! ♥
   yritän olla muuttamatta mun asennetta! en tie mitä muuta vastaisn sun kommennttiin, muutakun että kiitos noin ihanasta kommentista!

   Poista
 7. siis tää on niin upee tää blogi !:) ihania kuvia ja toi teksti! kirjotat tosi kauniisti ja ää :') love it!

  http://anninn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoskiitoskiitos! :) ää ;) sullakin ihana blogi ja kuvat ! :)

   Poista