LÄTKÄS LÄTKÄÄN

Eilen illalla ajettiin porukoitten ja siskon kanssa bangkokkiin, käytiin syömässä ihan sairaan hyässä japanilaisessa buffetraintolassa ja oli kyl ihan sairaan hauskaa hyvässä seurassa! Sit suunnattiin siskon kämpälle. Olin siel yhen yön ja aamukasilta mentiin p'meenin kanssa Platinnumii shoppaamaan. Kaikki mukana olevat rahat meni taas, yhet kermanväriset Converset tarttu mukaan (1100B = 30e), muutama juhlamekko ja sit perus vaattei vaa. Halusin ehtii tänään reeneiks takasin himaan ni jouduin sit tulee bussil yksin ja hermoilin sitä kyl jonkun verran.. Mut tosi helposti meni ja kuski sano paikannimet selvästi ni no problem. Täs mä nyt katon lätkää ja reilu 6 tunnin päästä pitäis herää kouluun.. Viikonlopuks ei ois mitään ohjelmaa, saas nähä mitä kivaa se tuo mukanaan.

bw2bw bw3

13 kommenttia:

 1. oikeesti oot tartuttanu mulle nyt jonkun ihme jutun, nimittäin ku oon ajatellu lähtee vaihtoon kiinaan tai etelä koreaan niin nyt tekis mieli lähtee sinne.. :D en oo kyllä minkään auringon perässä, mutta saat mut joka postauksella innostuneemmaksi + on tullu joskus kateltua thai lakorneja tai miten ne sit kirjotetaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeeee! :) thaikkuu vaa, (mut kyl koreaki kelpais!) en mäkää sillon ku tulin ni oikee ollu yhtää kiinnostunu et meenks jonnekki lämpimään vai kylmää mestaa, mut en tie on tää aurinko tääl ihan jees ;)
   tsemppiä sulle vaihtoon hakemiseen ja vaihtovuoteen jos nyt lähet! :)

   Poista
  2. voi kiitos innostat mua vaa! pakko kysyä tästä sun vaihtari järjestöstä, et kuika paljo tää tulee maksamaan. koska luin et tää on vähän halvempi järjestö, mut hyvä. ku oma perheeni ei kuitenkaa oo mikään miljonääri D: oot ihana muuten!!

   Poista
  3. juu rotarit on halvempi! että riiippuu ihan et mihin meet, eurooppa halvin voi päästä 1500e ihan hyvin ku lentoliput on halpoja ja ei tarviii viisumia. mulla makso 2000 ja sit siihen meijän "pakolliset" vaihtarileirit 1200 et rilu kolme tonnia yhteensä. täällä saan 60e kuussa käyttörahaa rotareilta mikä riittää thaimaan hitatasolla oikeen loistavasti! johonku ausseihin brasseihin ja usaan kun on pakollinen maaohjelma ja lentoliput kaalliita niin voi mennä 3-5000e, oseaniaan ehkä vielki enemmän :) et jos ei oo noin paljon rahaa ni sitte vaan halvan hintatason maahan tai eurooppaan!

   Poista
  4. vaau!! vois sanoo, että oon koko ajan luull että ne maksais jotain 8 tonnia tyylii... :D mut nii ne varmaa tekee jossain järjestöissä! mut kiitos ku jaksoit kertoo ja selventääää!!

   Poista
  5. mäkin sillon pari vuotta sitte eenne ku löysin rotarit! ja se on ihan tyhmäää et muilt järjestöilt maksaa eurooppaanki joku 5-7000 e!!! rotareil maksat vaan 300e järjestelymaksun sit saat ite maksaa väkuutuksen viisumin ja lennot, halpaa ja tietää tasan tarkkaa mihin ne rahat menee,..

   Poista
 2. Onko sulla rehellisesti sanottuna ollu kuinka paljon koti-ikävää siellä? Harrastat kuulemma ratapyöräilyy. Lopetitko sen vaihtovuoden takia vai pidätkö välivuotta vai millain? Ja onko harmittanu tää? :-)

  VastaaPoista
 3. alkuun oli vähän koti ikävää, mut kyl se sit nopee loppu. mulla on ihan toinen elämä täällä ni en ehi kauheesti suomijuttuja ajatteleen. jos kohalle ei ois osunu näin hyvä hostperhe ni sit varmaan ois ollu enemmän ikävä.
  juu niin harrastan! täällä en oo päässy yhtään pyörän päälle saatika velolle, mut kyllä mä ajattelin että kun himaan meen ni sielä sitten taas!
  ei oo harmittanu kyl yhtäääääääääääääää!

  VastaaPoista
 4. Okeii kiitti :)) kuin paljoo suosittelet vaihtoo neljän ja kymmenen välillä? :D ja onks ratapyöräily sit sellane laji et siin ei jää jälkeen vaiks vuoden pitäisit taukoo?

  VastaaPoista
 5. 10!
  Tietty ihan kaikissa lajeissa jää jälkeen jossei pääse vuoteen tekemään, mutta en mä mitään huippu aikoja ootakkaan kesältä. mutta kyllä mä uskon että pystyn saamaan taas muut "kiinni" kunhan vaan pääsen taas ajamaan ja talven reenailemaan.
  Kyllähän urheilijat ihan kaikissa lajeissa pitää välivuosia tai on sairauksien takia vaikka vuoden poissa, ja ei se sitä tarkota että sitten ei ois mitään toivoa päästä enää takas huipulle/omalle tasolla. :)

  VastaaPoista
 6. :D niin toi on kyllä totta!! Tack so mycket :D

  VastaaPoista
 7. Kuinka paljon muuten käytät siellä koululäksyihin ja koulun juttuihin aikaa? Jos vertaa suomen lukioon :-)) ja opiskeletko saman verran ku muut vai pääsetkö helpommalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en juuri yhtää tääl! tai sillee thaikielt tietty opiskelen kunnol ja teen läksyt ain yms. ja sit ranska sama, mut muis aineis ei trvii tehä yhtää mitää :) enkä joudu tekee mitää kokei ellen haluu ni teen vaa ranskan!

   Poista