KONNA FOREVER LIKE ME BUT NOT LIKE ME

kubu3 kabu7 kabu6 kabu2 kabu8 kabu5 kabu4 kabu 934642_10201508561622226_1350906763_n
Mulla ois niin paljon kerrottavaa, muttei oikeesti mitään asiaa. Väsyttää, kun mun unirytmi on siinä et meen neljän viiden aikoihin nukkuun (ja silti herään 9-10).. Syytän lätkää ja kurssivalintoja. Kuvia tän päivän waterfall ressulta!

8 kommenttia:

 1. heei mun on pakko kysyä sulta yks juttu! onks thaimaan pääkaupunki niin ku ihan kunnon city vai minkälainen se on? ku en ole itse käynyt siellä, tai minkälaista pääkaupunki seudun lähellä on, onko vielläkin kaupunkia yms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bangkok! Vajaa kymmenen miljoonan asukkaan kaupunki, että sillai.. Ja muuten ihan sairaan suuri kaupunki pintaalaltaankin. Ihan paras mesta shoppaamiseen ja niin, mutta hirveet liikenneruuhkat ja aika saastunutta ilma. :( Mut BKK on hyvät joukkoliikenteet (tosin liikenneruuhkien takia hidasta) ja kävelyteit et pystyy kävelläkki! siellä on kiva käydä mutta en mä sinne asuun haluis. Näin kokemuksella voin sanoo et aluks se on ihan maaginen kaupunki, mut sit ku siel on tarpeeks käyny ni kelaa oikeest et ei siel oo muuta ku shoppailumestoja ja liikaa autoi. :)

   Poista
 2. oon huomannu, että oon yhä enemmän kiinnostunu thaimaasta! haluisin joskus ehkä vaihtoon tai sitten kokonaan opiskelemaan sinne :D mut ite en oo mitenkään rusketuksen perään ja palan tosi helposti, joten nää asiat on vaa aika ): huonoja vai onko siellä kauheesti rusketuksen yms muun palamisen vaaroja? (: huippu blogi sulla on ((:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä tosta rusketuksesta huoli, voin sanoa että olin vielä helmikuussa ihan yhtä vaalee ku sillon elokuussa ku tänne tulin. Että ei täällä rusketu oikeesti ellet sä mee biksujen kanssa makaamaan rannalle tai uima altaalle (mitä oon väenväkisin tehny helmikuun jälkeen).
   Muista kans et paikalliset haluu olla vaaleita joten ne välttelee aurinkoa, esim meillä mää ja paa (hostvanhemmat) kulkee aurinkoisena päivänä sateenvarjon kanssa ja tyrkyttää sitä mullekkin.. että se on ihan normii täällä. ja jos tuntuu silt et oot menos koko päiväks ulos ni 50 rasvaa vaan ihoon. ja kun täällä ei kauheesti käytellä mitään toppeja niin se kans suojaa auringolta et on esim t-paita!
   Et älä yhtään huoli, mäkin palan helposti ja otin mukaan sairaast aurinkorasvoi yms ja ainoo millon on niit käyttäny on sillon ku ollaan menty vaihtareitten kaa rantsuun (ehkä 2-3 kertaa) ja koh taolla ku otin aurinkoo.

   Mut se on sit taas ihan eri jos tänne tulee lomalle niin sit tulee varmaan enemmän oltuu auringos ku kiertelee paikkoi ja jos menee rantsuu tai jottai.

   Poista
 3. äääääää liian ihanan näköstä !! ♥ miten maltat oikeen lähteä sieltä pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeeee! :) en tie, pystyn lähtee vaan koska tiiän et tuun ens talvee takas ♥ :/

   Poista
 4. Voi , sun blogi on ihan paras! voitko laittaa linkin rottareiden sivusta? :D
  Oot niin nätti ja minkä ikäsenä aikaisintaan sinne saa lähtee?
  Jännittikö sua alussa ihan kauheesti ja onko sulla ikävä Suomea?
  Miten oot viihtyny ja miten pidät yhteyttä sun vanhempiin? :D:D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! http://www.ryefinland.com/
   rotareilta aikasintaan ysin jälkeen, mut ei välttämättä viel sillon. suurin osa lähtee lukion ekan jälkee niinku mäki. alussa jänskätti mutta ei oo hirveenä ollu ikävä, eipä oikeestaan uurikaan ekan 2 viiko jälkeen paittii jouluaatton.
   oon viihtyny niin hyvin!!!! emailia sillontällön kun on asiaa, joskus pari kertaa viikossa, joskus kerrn kuussa. mun molemmat vanhemmat lukee mun blogii ni on sillee helppo. muutaman kerran oon kans skypettäny. :)

   Poista