KATEELLISET RASISTIT

Ekan kerran elämässäni voin sanoo olevani ruskettunu kunnolla! Vieläkään en oo kovin ruskee, mutta kumminkin ruskeempi kuin ikinä ennen olen ollut. viime viikko onkin kulunut aika pitkälti aurinkoa palvoen, ensin hostien resortin uima-altaalla, sit Phuketissa ja Phi phillä, nyt taas resortilla. Tänään oisin taas menossa nukkumaan rantatuoliin ja pulikoimaan altaaseen ja illalla sitten taekwondoon. Mulla on nyt koko viikko vapaata thaikkutunneilta koska thaikielen opella on jotai muita hommia. Ens viikolla loppuu mun kolmen kuukauden kesäloma ja alkaa viimiset 3-4 kouluviikkoa täälä. Toisaalta ollaan vissiin ens viikolla lähössä perheen kanssa kiertelemään thaimaan rantoja jonnekkin Chumphonin seudulle. Ja sit meillä ois sitäseuraavalla viikolla joku rotarileiri vissiin eteläthaikuissa ja sit sielt viel mahollisuus lähtee rotareitten kaa Malesiaan! En tie oonko menossa tonne koska en viel tie et paljon se maksaa ja että osuuko mun vyökoe päällekkäin ton kanssa. Kiirettä pitää siis reippaasti. Mutta ei muo haittaa että joudun pari kolupäivää skippaamaan, se ei oo mikään ongelma mulle vaihtarina täällä ja muutenkin inhoon koulua täälä kun päivät on niin pitkiä ja ihan siaraan kuuma kokoajan ja booring..
ras4 ras5 ras3 ras2 ras

7 kommenttia:

 1. Onks toi poika sun poikaystävä ? miten voit inhota sitä koulua siellä? :) Onko thaimaan pojat hyvännäkösii? osaatko hyvin thaikieltä ja kuulostatko thaimaalaiselta? mitä tarkoittaa "thaikuissa" ?
  Olen kiitollinen jos vastaat pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo mun poikaystävä, vaan hyvä vaihtarikaveri koreasta.
   inhoon koska koulussa ei oo ilmastointii ni on ihan sairaan kuuma, oppitunnit on aina joku 50min ja koulualue sairaan iso ja rakennukset korkei ni täytyy kokoajan ravata ympäriinsä, ja koulupäiväton aina yli 8 tuntisia ja sun täytyy istuu koulussa 4 asti vaik sulla oikeesti loppuis koulu jo 2 tai 3.. mul on koulus aina hirvee nälkä ja väsyttää sairaast jaaa oikeesti on aika booring istuu siel tunneil ku et tajuu mitään jostai bilsast tai thaikielen historiast.. heh kauhee stroori, voisin jatkaa viel pidemmäl.. XD mut nyt näyttää silt et oon lähös molemmil reissuil ni ei niin hirveest tarvii mennä kouluu, jee!
   no jaa riippuu mistä tykkääää... kyl osa on ihan hyvän näkösii mutkyl silti enemmän suomalainen on mun silmää.
   en kuulosta thaimaalaiselta, mut osaan omastmielest ihan kohtalaisesti thaita. pystyn kommunikoimaan ihmisetn kanssa vaikka viel tulee jonninverran semmosia tilanteita et en ymmärrä jotain sanaa.
   thaikuissa on niinku lyhenne thaimaassa:sta. vähän niinku thaikku on lyhenne thaimaasta tai thaimaalaisesta :)

   Poista
  2. yks syy kans miks inhoon kouluu on se et rakastan suomen kouluu ja sitä et saan opiskella, mut tääl se on vään sitä tunneil nukkumist ja ajan hukkaamist

   Poista
 2. awww ihania kuvia ♥ mietinki, että sulla on varmaan nyt joku loma ku oot koko ajan jossaki päin huitelemassa! :D vaikuttaa niin siistiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah jeps! :) kiva tämönen loma kyllä ;) Kiitos! :)

   Poista
 3. Mietin että mihin tää sun otsikko viittaa..?:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ruskettumiseen. siihen et me vaalee ihoset halutaan olla ruskeita, mut silti on tosi paljon ihonvärirasisteja. :(

   Poista