UNTIL THE NEXT TIME

Hyvästit on sanottu, ystävät halattu, silmät kuivattu ja luvattu ettei koskaan unohdeta. Ei sitä pysty tajuumaan ennen kun ite seisot rautatieasemalla ja halaat rakkaita junan ovella viimisen kerran luultavasti ikinä. Kiva reissu oli, mutta tosi haikee. 
Poimin tästä reissusta jotain juttuja ja kuvia mitä jaan teidän kanssa muutamassa postauksessa, aika ei riitä kaiken kertomiseen joten näin kai on paras. Meitä siis lähti 16 IB eli rotary vaihtaria ja 23 OB eli tulevaa vaihtaria sekä kaks rotexia ja pari aikuista. Lisäks meidän mukana oli koko reissun ajan P'Wee ja P'James. Alkuun rotarit jako meitä vähän leireihin niin, että IBt ja OBt sekottu ja et samat maat meni suunnilleen samoin. Mä olin mm Tsekkeihin lähtevän tytön ja Suomeen lähtevän pojan pari. 
Tässä nyt ekaks teille vähän kuvia thaimaan korkeimman vuoren kansallispuistosta. Se oli ihan sairaan ihana paikka!
PS. tosta vihreestä pallukasta sivupalkissa voitte äänestää mun blogia parhaaks aasiablogiks, kiitos jos vaivaudutte!

nat1 nat3 nat4 nat2 sekal31 sekal29 sekal28 sekal30 sekal27 sekal32
P'wee, oot paras!

6 kommenttia:

 1. miten lisäät nää kuvat tänne ? ku nää on näin isoina ja hienoina :D
  äänestin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) lisään flickr:in kautta ja sit se htlm koodijuttu vaan kopioidaan. flickirin kautta saa kätsysti suoraa 800 pikselii leveen kuvan htlm ni ei tarvii rupee yksitllen muokkaa niitten kokoi niinku jos lisää bloggerilla ni tarvii.. :)

   Poista
 2. äänestetty! :) tää on niin paras aasiablogi ;)

  VastaaPoista