IT'S RAINING !

Täällä sataa taas! Ei siitä viime kerrasta ookkaan kun kolme neljä kuukautta. Vielä puuttuu kunnon rankkasateet, mutta enköhän mä nekin saa taas kokea ennen kun tulen vajaan kahden kuukauden päästä suomee. Hui aika menee nopeesti. Olin paripäivää sitten veljen ja kasan OB:itä kanssa luistelemassa Bangkokissa. Mun olemattomat luistelutaidot osoittautu ylivoimaisiksi! Oli ihan tajuttoman hauskaa, mutta silti vieläkin ihmettelen miks en ees kaatunu kertaakaan vaikka jääkin oli niin surkeessa kunnossa... Noh kuitenkin mä löysin itteni Äffän kanssa ensiapuosastolta kantapäähän tulleen haavan takia. Ei siis mitään hajua mistä se on tullu kun se on kumminkin luistimen sisällä oleva osa. Sekin muuten kertoo jo jotain thaimaalaisten luistelutaidoista, että jokaisessa thaimaan "jäähallissa" (ostoskeskuksen sisällä oleva jääkenttä) on oma ensiapu ja päivystävä sairaanhoitaja.

jää jää2 jää4 jää3

2 kommenttia:

 1. pakko hei kysyä tätä! onko thaimaassa minkälaisia kauneus ihanteita? kun lännemmässä on tää ruskettunu iho ja vähän "kurvikas vartalo" tai no mitä näitä ikinä onkaan :D nii entä siellä thaimaanssa? onko siellä jotain julkkiksia joitten ulkonäköä ihaillaan tai onko jotain piirteitä joista tykätään? ois tosi mukava kuulla tästä! joku on varmaan ehtiny jo kysyä tätä varmaan >.<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tätä on kyselty jonkin verran mutta en oo tainnu kertaakaan ihan blogitekstin puolella vastailla. :) Noh täällä nyt on ainakin vaalea iho, siniset silmät, vaaleat hiukset ja nää perus mitä kaikki aasialaiset haluis olla. Tosta kropasta en oikeen osaa sanoa mitään kun nää ei oikeen urheile tääl ollenkaa mut sit taas tääl on kans tosi vähän lihavii ihmisii et kai se semmonen normikroppa on aika perus hyvä tääl.
   ja tääl otetaan kaikki pukeutumiset sun muut just paikallisilta superstaroilta, et ei esim niinkää pal kansainvälisilt ku suomessa.. :) en oikee osaa vastata tähän paremmin, vaikeen kysymyksen heitit :)

   Poista