huvinvuoksi

Viimeinen (ehkä) läjä kuvi meijän mahtavalta North tripiltä. En muist että oonko täällä sitä maininnu, mutta siis että käytiin muuten kans Myanmarissa ja Laosissa uusiks. Malesiassa ja Singaporessa käyminen taitaa nyt jäädä sitten tältä vuodelta vaan haaveeks, mutta kyllähän mä ehin aasiaa myöhemminkin kiertelee. Reilu viiskymment päivää täällä jäljellä, sit himaa. Yritän nyt nauttii tän vähäsen ajan tääl perheen ja taekwondoporukan kanssa, tiiän että ne on kuitenki ne ihmiset mitä täältä tulee eniten ikävä. Ens vkl muuten taas taekwondokisat! Ja sit sen jälkeen pääsen varmaan taas rannalle kun hostäiti vähän lupaili et sit ku mul on vapaa vkl niin ne tulee munkaa Cha-amii ku tietävät et rakastan sitä mestaa. Mulla ei muuten nyt oo yhtään kuvaa sieltä Songkrangista, eli siit vesisodasta, hullukaan ois sinne ottanu mitään tavallista kameraa. Heh, mun hostveli rikko iPhonensa ja kaks mun vaihtarikaverii niin ikään rikkoivat puhelimensa siellä veden keskellä... Muttasiis toi eka kuva ei oo Songkrangist vaan ku oltiin pesee norsuja. Tossa on teille yks youtube video missä näkyy aika hyvin että millasta siel oli.

547762_165334770295677_1623852637_n sekal9 sekal11 sekal10 sekal8 sekal7 sekal6 sekal5 sekal4 sekal2 sekal1

4 kommenttia:

 1. Vaihtarivuosi Thaimaassa on varmasti kokemus! Itselläni oli Thaimaa toisena vaihtoehtona mutta päädyin sitten kuitenkin jenkkilään:)

  http://dreamawayfromhome.blogspot.fi/
  15-vuotiaan vaihtaritytön kuulumisia rapakon toiselta puolen vuosina 2013-14

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pidä oikeen ihana vaihtarivuosi ja tsemppiä hirmusti sule mukaan rapakon taa! :)

   Poista
 2. Moi , Vaula! Olet ihana ja minä rakastan Thaimaata niin paljon että voisin melkein kuolla että pääsisin sinne!
  Minkä ikäisenä sinne voi aikaisintaan mennä vaihtoon?
  Paljonko se suunnilleen maksaa?
  Kuka siellä pitää sinusta huolta?
  Olisin tosi kiitollinen , jos vastaisit pian! ;) ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahah kiitos! :)
   ysin jälkeen kait voi jo hakea! rotareitten kautta makso about 2500e + ratarymatkat täällä (1200e). muilta järjestöiltä on kai joku 5000-8000 :)
   mun hostit pitää musta tosi hyvin huolta ja opettajat ja rotarit ja oikeestaan kaikki! :)

   Poista