UNDERWATER WORLD

Heippa kaikille. Tänne thaimaan lämpöihin kuuluu ihan jees, tänään just aamulla käristin nahkani sukellusten välissä vahingossa. Tuulta ei oo juuri nimeksikään ja ilmalämpö on about 35 astetta varjossa, auringossa tietty vielä kuumempaa. veteen ku menee sitä ei juurikaan tunne, että kuuma sielläkin tulee. Musta ei ees tunnu että oon Thaimaassa. Kielet mitä täällä Taolla kuulee vaihtelee suomesta muihin vieraisiin kieliin jopa työntekijät täällä on Myanmarista ja ei puhu thaita. Täällä onkin enemmän ihme jos kuulen jonkun puhuvan thaita kun että kuulen suomea. Kuvia veden alta ja päältä.

sukellus4 sukellus2 GOPR1475 sukellus3 sukellus6 sukellus5 GOPR1479 sukellus

8 kommenttia:

 1. ai ettää ♥ kateeks kyllä käy noita sääolosuhteita, suomessa kevät ei tunnu kyllä pitävän minkäänlaista kiirettä ...

  http://emmaelviiran.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhah! :) noo toivotaa et sää pääset sinne honkkareihi sitte vuodeks! :) jaa sullaki kivsu blogi! :)

   Poista
 2. aivan uskomattoman ihania kuvia !! Jään seuraajaks :)
  ite oon lähössä jenkkeihin ens syksynä :-)

  VastaaPoista
 3. Todella hyviä kuvia ja varmasti kivaa tuo sukeltaminen. Itse on halua edes kokeilla, mutta snorklannut olen ja siten katsellut noita ihania kaloja ja koralleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sukeltaminen on ihan sairaan ihanaa. rakastan sitä että kaikkialla on niin hiljasta ja sulla on ihan eri maailma edessä. upeeta täälä kyllä snorklailukin! itseasiassa ollaan just menossa pariks päiväks sukeltelujen sijaan snorklaamaan että näkis vähän monipuolisemmin.

   Poista