UINUVA JA NUKKUVA SAARI

Koh tao on ihana! เกาะเต่าสวยมากๆ Aivan liikaa hyttysiä mutta silti ekat 9 tuntia menny kivasti. Aamu alko junaherätyksellä viideltä ja juna oli perinteiseen thaityyliin pari tutia myöhässä Chumphonissa, mutta ei se mitään kun laivayhtiöt on jättäneet junille 3 tunnin myöhästymisvaran, niin ehittiin hyvin meidän seiskalta lähtevään laivaan. Kympiltä oltiin onnellisesti taolla ja kivuttu kilometri rappusia meidän huoneelle. Sitte nokka kohti suomalaista Koh Tao Diverssiä, hiukan paperihommia, yks testisukellus ja ilta oli paketissa. Huomiselle jäi Open water diverssin loppukoe ja toinen näyttösukellus, sitten oonkin jo ilosesti kotrin haltija. Onneks mein näin helposti tämä, oon kuitenki 12 vuotiaasta asti sukeltanu et ei ois hirveesti huvittanu istua miljoonalla teoriatunnilla ja harjotella altaalla ensin paripäivää kortin saamiseks. Nyt oon aika kuollu ja kohta vois lähteekki jo syömään. Täällä on muuten kello alle 7 ja ihan pimeetä jo.

kotao4 kotao1 kotao5 kotao2

6 kommenttia:

 1. oijoi, näyttääpä ihanalta ♥

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia olet ottanut :) Koh Tao oli kyllä kiva paikka, rauhallinen ranta ja puhdasta vettä. Meillä oli mopo vuokralla, mutta aika jäätäviä ne toiset mäet. Itse en olisi ajanut mistään hinnasta.
  Saadaanko kuvia sukelluksesta ja kaloista?
  Nauti noista ihanista maisemista ja hyvää jatkoa sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! joo tää on ihan omaa luokkaansa, tykkään 150prossaa enemmän ku phuketista ja sun muista. ihmiset on päivisin joko vedessä tai sitten hotelleilla nukkumassa, iltasin kadut täyttyy mut on se rentoo elämää! juu hei mekin ollaan harkittu tota mopedin vuokraamista etttä pääsis kiertelee saarta. oliko sillä helppo kierrellä, ja ehtiikö päivässä kiertää koko taon?
   saitte jo, myöhemmin lisää paljon tulossa kun sukelluksiakin vielä jäljelä!

   Poista
  2. Kyllä ehtii päivässä, mutta varovainen pitää olla, kun laskut on niin kauheita, katso blogistani Koh Taon kohdasta, miten roikun 35v. siskoni mopossa, kun jarrut ei pitänyt (asfaltilla kiviä) ja kengät luisti myös kivien päällä. Huom! Ole varovainen :)

   Poista
  3. juu kyllä tääl on vähän vaarallisia noi tiet! ja ihan sairaan jyrkkiä! koitettiin iskän kanssa jossain tuolla keskiosissa saarta yhtä tietä ja mopolla täys vauhti ja silti pysähty ku ei puhti riittäny. tää on hullua ja kaikki vielä ilman kypärää...

   Poista