CHINESE NEW YEAR

uv8 uv uv3 uv2 uv7 uv4 uv6 uv5

Tässä olis vähän kuvia tän vuoden tokasta Newyear:ssta. Normaali ja Kiinalainen uusvuos nyt koettu, vielä ois Thaimaalainen jäljellä loppukeväästä. Tänään siis päivä alko mun osalta 5:30 herätyksellä, koska mulle sanottiin et kuudelta alkaa ohjelma, no joo perus thai meininki, sisko tuli alas puol seiskalta ja hostiskä sen jälkeen ja äiti sitten tunnin myöhässä. Tä on niin perus Thaimaata. Sen jälkeen ruettiin sitten kiertelemään eka ympäri kotia ja pihaa ja poltettiin semmoset tikkujutut ja polvistuttiin tekemään wai miljoona kertaa eri paikoissa. Ajettiin kans Ratchaburiin ja Floatingmarketille koska piti käydä myös hostien hotelleilla tekemässä samat jutut. Muuten homma meni ihan kivasti, ellei sitä oteta huomioon et olin kuoleman väsyny ja et lintu kakkas mun selkään ku olin karkottamassa pahoja henkiä meijän etupihalta. Noh mutta ei sen niin väliä kun se kuulemma tuottaa hyvää onnea, paita vaan vaihtoon ja homma jatkuu.
Joskus ysin paikkeilla meille sitten saapu kaikki vieraat, eli siis momin lähisukulaisia yhteensä jotain kymmenen. Kaikki oli tosi mukavia, ja kun alkuahdistuksesta pääsin ni oli oikeestaan tosi hauskaakin! Ennen lounasta meillä oli vielä uus rituaali, missä ruoka vietiin ekaks ulos ja annettiin sen olla joku puol tuntia ja sillä aikaa poltettiin kaikki arvoesineet sun muut, kunnioitukseksi hengille. Pataan pääty kaikki iphone:ista passeihin ja setelirahaan kenkiä unohtamatta. Ruokaa oli älyttömän paljon. 
Iltapäivällä tulin hengähtämään omaan huoneeseen, pelasin uusien tuttavuuksien kanssa ipadilla ja tsillailin. Dinner aikaan tehtiin kaikki samat hommat kuin ennen lounastakin.
Oli kyllä tosi kiva kokemus tämä ja monin tavoin erillainen UV kuin se normaali. Lahjojakin sain samassa määrin kuin muut nuoret täällä, pääasiassa rahaa ja mandariineja. Aasialaisesta kulttuurista löytyy kyllä niin ihania puolia ja ennenkaikkea Aasiasta löytyy mahdottoman ihania ihmisiä.
PS. Vika kuva on nyt sitten se lukijoiden ikuisuustoive, eli meijän koti ulkoapäin. Tää kuva on oikeesti takaapäin, eli ei-julkisivun puolelta, mutta paras mihin pystyin. Mun ikkuna on heti tosa etualalla kakkoskerroksessa ton aukinaisen pikkuikkunan yläpuolella.

3 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. Tuo kiinalainen uusi vuosi on aika mielenkiintoinen. Meillä on tarkoitus huomenna mennä katsomaan tuota lohikäärme tanssia tuonne kiinalaisen kaupan eteen. Pistän siitä sitten blogiin.
  Hyvää viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu se kyllä on todella erilainen! juu kirjottele sitten millasta sielä oli ja laita kuvia kans! Samoin teille! :)

   Poista
 2. Hei Vaula sulle on haaste meijän blogissa: http://oonasenja-thestoryofus.blogspot.it/2013/02/haaste.html

  VastaaPoista