CHA-AM DREAM

Muunmuassa tällasessa ihanuudessa käytiin prin päivän rentoutuslomalla. Lisää kuvia myöhemmin, nyt on kiirusta junaan ja Chiang maihin!

chaam chaam2 chaam3

8 kommenttia:

 1. Hei! Ihan vaan sellaista kyselisin, kun nyt olen thaimaassa khao lakissa ja eilen sain jalka pohjaani tikit. Onko thaimaalaiset lääkärit luotettavia ja hyviä? jänskättää nimittäin seuraavat käynnit ja todella vaikea luottaa ulkomaalaiseen lääkäriin (entiiä miksi). Joten oisko sulla jotain kokemuksia tai tietoa thaimaalaisista lääkäreistä et osaaks ne hoitaa hommansa kunnolla ja tällästä yms. :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anteeksi etta jai taa vastaaminen vahan.. muta siis taalla on ihan turvallista kauda laakarissa, ite olen kaynyt useempaankin otteeseen eika oo mitaan ongelmia tullu. kaikenmaailman verikokeet ja keuhkokuvissakin oon taalla kayny lisaks viela ihan laakarilaakarilla nayttamassa mun telottua sormea jaaaa mitas muuta... :)

   Poista
 2. Moikka! Kuins kauan ootte Chiang Maissa? Ollaan tulossa sinne viikon kuluttua maanantaina 25.2.13.
  Viel ollaan Vietnamissa,mut tana iltana lento Bkg;n.Ho Chi Minh City on tosi ihana kaupunki,nous ykkoseks parhaimpien kaupunkien listalla :)
  Mukavaa eloa&oloa teille.T: Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voi hoh, me lahetaan tanaan kotia kohti eli taidetaan menna ihan ristiin! pitakaa kivaa chiang maissa oi oispa ihana kayda tuolla vietnamissa! noh ehka sitv lukion jalkeen kun tuun tanne trekkaamaan niin... :)

   Poista
 3. Koitan malttaa odottaa päivitystä Chiang maista. Parin päivän rentoutusloma oli kai ihan hyvä kun aina on menoa jonnekin? hyvähän se on kieltämättä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah tassa tulee varmaan ainaki yks muu postaus sita ennen ;) kuhan ehtii. enka ma taalt oo ees ottanu hirveest kuvia :(( mutjoo lomailu on ihanaaaaaaa!!!

   Poista
 4. Hei siistiä! ollaan samannimisiä =) harvoin törmää toiseen Vaulaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei tää on jotain ihan uniikkia!! :) on tapahtunu ehkä kerran aikasemmin ikinä! mutjoo sul on kyl ihan paras nimi! ;)

   Poista