kanchanaburi

Tässä parit kuvat Kanchanaburi rissulta. Tosiaan läettiiin vaa yhtäkkii pariks päiväks hostmomin ja dadin ja siskon kanssa kancanaburiin, kierreltii siel vähän turisteina monta vesiputousta ja sit parit hotellit ja tontit ku hostit oli yhdistäny lomailun ja busineksen.Oli kyl tosi kiva reissu vaiks ajomatkat oli pitkiä ja oon yhävaan kipee. Kävin muuten sunnuntaina siel lääkärissä, pääsin verikokeeseen, ja johonki keuhkokuviin, mut ei ne vaan mitään löytäny. Sain antibiottikuurin ja käskyn tulla uudestaan jos sairastelu jatkuu viel parin päivän päästä.

kanc6 kanc1 kanc2 kanc5 kanc4 kanc3

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!

  Toivottavasti sairastelu loppuu, etkä joudu enää ravaamaan lääkärissä! :( Ilmeisesti aika useinkin vaihtarit sairastelee vuotensa aikana paljon (joo joo, vieras bakteerikanta, uudet tilanteet, stressi jnejne), mutta etkös sä ole jo aika paljon sairastellut, eli vois mennä jo taudit ohitse.

  Olipas tämä kommentti outo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:)
   joo toivon tosiaa! ja kyl niinku jotkut sairastelee mitä oon muilta kuullu, ja jotkut sit ei hirveesti. haha joo mä oon sairastellu sen 1/3 mun vaihtariajasta.. tää taitaa oll viides flunssa/mikälie täällä ja tosiaan kestäny jo lähes 3 viikkoo. :D

   Poista
 2. Kurjaa että oot vieläkin kipee :(
  Mutta tosi kivoja kuvia!
  Aloin miettiin, että miten toi kanchanaburi (kirjotinkohan oikein?) kuulostaa niin tutulta ja sit vähänajan päästä tajusin, että oon itekin käyny siel. Hyvin pelaa muisti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps ja kiitos! :)
   haha, joo kanchanaburi on aika suht yleinen vierailukohde just ku siel on se joku silta ja just noit vesiputouksii! toivottavasti sulla oli siel yhtä kiva reissu ku mulla! :)

   Poista
 3. Tosi ihania kuvia!:)

  Säähän oot rotarien kautta vaihossa nii haluisin kysyy muutamia asioita siihen liittyen, koska olen itsekkin ajatellut lähteväni vaihtoon rotarien kautta, mutta netistä löytyy vähän ristiriitaista tietoa. Olisi todella paljon avuksi jos viitsisit vastailla:)
  Eli tässä muutama kyssäri:
  Pitääkö omaan perheeseen ottaa vaihtaria kun itse lähtee?
  Milloin hait vaihtoon, sillä rotarien sivuilla on että syksyllä, mutta se on aika laaja käsite:D
  Onko rotarien kautta hankala päästä vaihtoon? varmaan hankala sun tohon vastata, mut jos jotain mielipidettä on siitä nii auttais:)
  Onko sillä väliä, että onko "suhteita" rotareihin?

  Tosiaan jos viitsit vastata nii oisin tosi kiitollinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :)

   Juu! Ekaks, että lähe ihmeessä rotareiden kautta jos vaan pääset, mulla ei oo tästä järjestöstä kyllä mitään pahaa sanottavaa!
   me otettiin vaihtari meille, mutta se riippuu ihan klubista. jotkut klubit ei vaadi vaihtaria ottamaan, toiset vaatii joko ottamaan TAI etsimään thdenperheen tulevalle vaihtarille. eli ei syytää huoleen jos teille ei voi tulla, ajoissa vaan metsästämään mahollisisa perheitä!
   mä taisin hakea syyskuussa, mutta tosi monet oli hakenu jo muo ennen, eli ihan jo elokuussa voi alkaa soittelemaan ja kyselemään että lähettääkö klubi ketään vaihtoon sinävuonna. ei kannata jättää liian myöhään syksylle!
   on rotareiden kautta munmielestä hiukan vaikeampi päästä kuin muitten järjestöjen, johtuen siitä että rötarit ottaa vaan tietyn kiintiön vaihtareita. tyylillä et usein klubi lähettää maksimissaan yhen vaihtarin. se riippuu ihan tuuristakin, joillain paikkakunnilla 50% hakijoista päässy (meillä turussa viimevuonna) toisaalla voit olla ainoa hakia ja jossain voi hakioita olla neljä joista yks pääsee. mutta kaikki on mahollista!
   itellä ei ollu mitään suhteita rotareihin, en ees tienny niistä ennen vaihtoa mitään ja silti täällä ollaan! oon kuullut että jotkut valittanu siitä kun rotareiden lapset on päässy mutta ne ei, mutta toisaalta tiedän myös tytön jonka isi on rotari, mutta ne lähetti silti jonkun toisen joka oli lupaavampi haastattelun perusteella.

   toivottavasti autto! :)

   Poista