bangkok

Vietin siis mahtavat 3 ja puol päivää bangkokissa mun hostsiskon luona. Perjantai meni nukkuessa, lauantai shoppaillessa vaatteita platiniumissa ja sen ympäristössä, sunnuntai central worldissa kaikkea muuta kivaa shoppaillessa. Maanantaina menin sitte hostsiskon mukana yliopistoon ja lueskelin vaan kirjaa koko päivän. Koko reissu oli tosi kiva mutta väsyttävä ja tänään en ookkaan saanu oikein mitään aikaseks, en ees menny taekwondoon armottoman päänsäryn takia.
Bangkokista mukaan tarttu ihan reilusti vaatteita, pääasiassa kaikki tuli todella tarpeeseen. rahaa kulu lauantaina 100e, ja sillä sain 4farkut, 6 t-paitaa, pari toppia koulupuvun alle, yks pitempi mekko ja pari hametta, yhet juhlakengät ja yhet normikengät, laukku, vyö ja 3 shortsit. ja just esim farkut makso 2kpl. 10e eli ei todellakaan mitään kauheen hintavaa.
sunnuntaina central worldissa (7 kerrosta, jäähalli, elokuvateatteri... yms.) kiertelin kyllä kaikki forever21, zarat yms. läpi mutta ei mitään vaatteita tullu osteltua ja muutenkin kaikkituntu niin kalliillta lauantain jälkeen (central worldissa on siis vaan merkkivaatekauppoja ja hinnat on suomen tasoa ja ylöspäin.)muutama enkunkielinen kija, enkku-thai sanakirja, theikielen harjotuskirja, postikortteja, uus kalenteri, maaleja, siveltimiä, paperia, uudet hyvät vesiliukoset puukynät ja muuta maalaus/piirustus sälää tuli osteltua. tuntu niiin ihanalta päästä taas piirtelemään 2kk tauon jälkeen että ette uskokkaan! kaikki toi sunnuntain kama oli kyllä hintanas väätiä!
koko reissussa meni ruokineen ja taksimaksuineen about 170e.
heh en oo varmaan ikinä tuhlannu kerralla noin paljon rahaa vaatteisin yms..


mun ja hostsiskon kaikki ostokset läjässä.

8 kommenttia:

 1. Kivan halpaa :O Onko noi pinkit autot tossa kolmanneks alimmassa takseja vai onko siihen vaan sattumalta tullu niitä noin monta? :--D Pikkasen söpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! ja joo ne on takseja mutta bangkokissa on ihan sairaasti noit pinkkejä takseja! että pikemminki sattuma että tosa vaan 3 :D
   ja ne on ;)

   Poista
  2. Hei, oletko saanut sähköpostini?
   i Phonen kuorista jotkut kivat joista tulee iloiselle tuulelle :)

   Poista
  3. juu sain mä äiti :) joo en oo viel törmänny ihan semmosiin 100% sun näkösiin mutta heti kun löydän täydelliset ni ostan! ja olihan se sun puhelin iphone 4s? (kysy visalta!) :)
   laita enskerralla viestin perään vaikka t. äiti niin tiiän :)

   Poista
 2. Pakko kysyy, et onks toi vika kuva MBK'sta? :)

  VastaaPoista
 3. jos meinaat tota missä näkyy noita kerroksia ni ei, se on central worldista! :) en oo viel käyny mbks!

  VastaaPoista
 4. Apua oon ihan kateellinen, munki vaatekaappi huutaa tyhjyyttä ja puutteita :( Hirveen pitkä lista kaikkea ja vaan sata euroa! Veikkaisin että kukkaro kiittää ja elämä hymyilee vähän aikaa kiitos Thaimaan hintatason, hihii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kukkaro tosiaan kiittää hintatasosta! :) ja eiköhän toi vaatepula oo lähes kaikkien vaihtareitten murhe. :/

   Poista