thailand u are awesome

satuin selailemaan lemppari suomiblogejani, nyt kun on aikaa, ja voi kun tuli ikävä suomen syksyä. ne kaikki ihanant paksut neuleet ja kaulahuivit ja villasukat sun muut. ja oma vaatekkaappi missä on sadoittain eri vaihtoehtoja mitä yhdistellä. tuli kauhee hinku käyttää neuleita ja kauluspaitoja. noh mulla sattuu olemaan täällä vaan yks neule mukana ja sitäkään en ainakaan ulkona voi kuumuden takia käyttää. jos nyt voisin palata vaikka yheks viikoks takas suomeen tietäisin kyllä mitä tekisin. nukkuisin päivät ja illat+yöt juoksentelisin paksuissa vaatteissa kameran kanssa mettässä joko yksin tai kavereitte kanssa. tai sit istuisin keskiyöllä hiekkarannalla nuotion loisteessa kavereitten kanssa. voi että kun kaipaan suomen syksyä! ja niitä kaikkia ihania syksyn värejä. suomalaiset, suomessa olevat, nauttikaa suomen syksystä, suomen kauneimmasta vuodenajasta!

nyyhkyfiilis sikseen. thaimaa on mahtava! enkä kyllä vaihtais päivääkään pois täällävietetystä ajasta. asiaan. kävin tänään siis uudestaan lääkärissä. tasan 7 päivää oon nyt ollu jo kipee, joten alko pelottaa että mitä jos mulla on malaria tms. noh lääkärissä mulle tehtiin sitte verikokeet sun muut ja tulos oli aika helpottava. ei malariaa, ilmeisesti sitkeänpuoleinen flunssa vaan. sain antibiottikuurin ja nyt oon levänny vaan. kaikki vaihtarit jotka on vuotensa aikana sairastanu ni tietää että se ei oo mitään helpointa aikaa. oikeestaan kokoajan tahtois vaan olla kotona kipeenä, vois kertoa kaikki vaivat suomeks, syödä tuttua ruokaa ja kattella suomenkielisiä lastenohjelmia. nyt kipeenä ollessa on ollu kyllä pahempi koti-ikävä kuin alussa. joskaan ei täkään mikään ihan kamala koti-ikävä ole ollut ja muutama kyynelkin on vaan tullut tirautettua. kyllä tästäkin selvitään!
tää postaus vois antaa semmosen kuvan että mulla ei mee ihan niin hyvin, mutta oikeesti mulla menee ihan loistavasti enkä todellakaan haluis palata nyt suomeen, haluun kokea thaimaan koska tiiän et toista tällasta mahollisuutta ei tuu. yritän nauttia jokasesta päivästä täysillä ja vaikka välillä on rankkaa ni kyllä tää kaikki on sen arvosta!

4 kommenttia:

  1. Kyllä pieni koti-ikävä kuuluu asiaan - varsinkin kipeenä. Ei oo vaarallista ollenkaan. Vähän sama kuin, että kesä ei tunnu oikeen kesältä ilman syksyä, talvea ja kevättä :)

    VastaaPoista
  2. Thailand is an amazing place! I can't wait to visit there!

    VastaaPoista