queens daughter

Viimesen viikon jälkeen en voi kylla sanoa mitään muuta kuin että rotary on paras järjestö! On jäänyt tässä kiiteitten takia muutamasta mahtavasta jutusta postaus tekemättä, ni tässä nyt tulee sitten kaikki könttinä, koska kaikki on liittyny jotenkin rotaryjuttuihin!
Tiistai 11.9.2012
Meillä oli illalla rotaryjuhlat Nakhom Pathomissa. Iso sali oli täynnä eri rotaryklubien jäseniä, ainakin 50 eri klubia tästä lähiseudulta oli kokoontunu sinne. Hostmom vihjaili mulle aikasemmin että Hector saattaa tulla sinne, mutta loppujenlopuksi D3330:n vaihtareista siellä oli Eri, Erin ja Sasha. Vietettiin mahtava ilta, juteltiin, syötiin ja katottiin thaimaalaista tanssiesitystä. Illan päätteeks Erinin Hostdad lupas viedä meijät seuraavana lauantaina floating markettiin, kiljuttiin ja hypittiin innosta!
Lauantai 15.9.2012
Aamulla hostmom kerto mulle että jos halutaan, voidaan muitten vaihtareitten kannssa viettää yks yö floatingmarketin viereisessä hotellissa, jonka mom omistaa. olin ihan sairaan innoissaan, mut kanssa aika stressaantunut koska muut ei tienny siitä mitään ja niillä ei ollu mitään ylimääräsiä vaatteita tms yöpymistä varten. noh 10 aikoihin oltiin sit vihdoin perillä hotellilla ja lähettiin sit samantien Sashan, Erinin, Alican ja Hectorin kanssa veneelle, josta meijjät ajettiin floating markettiin! se oli jotain niiin uskomattoman kaunista ja ihanaa että oksat pois. ostin repun, norsupöksyt, puisen norsun ja thaiboxing shortsit. Ja kaikesta piti tinkiä. alkuhinta oli melkeen aina 1200B (30e) ja loppujenlopuks tuli maksettua jotain 200-400B (5-10e) kustakin tavarasta. mom nauro mulle jälkikäteen et expensive ku kerroin sille hinnat mitä olin mistäkin maksanu... noh ehkä mä vielä joskus opin tinkimään paremmin. floating marketreissun jälkeen palattiin hotellille, lainattiin 10 leffaa ja alettiin kattoa niitä. välillä käytiin aina vaan syömässä. mul oli ihan kingi olo siel ku kukaan hotellilla/ravintolassa/coffe shopissa ei huolinu mult rahaa ruuasta, leffoista, ostoksista, mistään vaik tyrkytin, koska mun mom omistaa sen paikan. :D mutta joo siis katottiin vaik kuimmonta leffaa illalla, mentiin 1 aikoihin nukkumaan ja herättiin taas 7 ja alotettiin uus leffaputki. sunnuntai iltapäivällä Erinin dad tuli hakemaan Erinin, Hectorin, Alican ja Sashan. Mä oottelin sitte momia joku tunnin ja sit mentiin vaan kottii. oli kyllä thaimaassaoloaikani paras vkl!
Maanantai 17.9.2012
Sunnuntai illalla olin vielä ihan menossa kouluun maanataina, mutta sit hostdad kerto et meenki kouluun vasta tiistaina, koska maanataina mennään rotareitten kanssa istuttamaan puita samut songkhramiin. Aamulla lähettiin sit ja ajetttiin semmonen 45min matka ennen ku oltiin perillä. Perillä vaihdettiin sitte semmoset ihme sukka kengät ja lähettiin kävelemään semmost pitkospuu tyyppistä bambusiltajuttua pitkin. nähtiin vaik kuin paljon apinoita ja ne tuli ihan lähelle ja annettiin niille banaaneja! sit yks apina yritti varastaa yhen rotarynaisen kassin, se repi ja puri sitä!
Se lopullinen puittenistutuspaikka oli semmonen saviliejumaa, johon uppos polven syvyyreen asti. siinkohtaa niit sukkakenkii alko kyl arvostaa ihan uudel taval! siel sit rämmittiin mutaliejussa ja sidottiin puita bambutolppiin. oli ihan sairaan hieno kokemus vaikka sen jälkeen kaikki paikat oli ihan savessa. Meil oli ihan sairaan hauskaa Hectorin, Erinin ja Alican kanssa! varsinki ku alica alko yhes kohtaa vaan uppoomaan sinne utaan syvemmälle, johonki puoleeväliin reitä asti ja sit rotarysedät yritti repii sitä sielt ylös ja kaikki nauro ihan kuollakseen ja siit ei tullu mitään... :D4 kommenttia:

 1. Ai että voin niin kuvitella et toi visiitti floating markettiin oli ihan huippu! Must on nii mahtavaa lukee sun elämästäs Thaimaassa, koska se on niin erilainen vaihtokohde ku nä perusjenkit ja aussit :) Varsinki ku oot asennoitunu iha loistavasti, vaikka kieli on ihmemongerrusta ja kulttuuri on TODELLA erilainen ihan joka suhteessa. Jatka samaan malliin, oot esimerkilline vaihtari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu se oli kyl ihan siraan hieno kokemus! :) hahha samaa voisin sanoo sun chile blogin kanssa! :)
   kiitos paljon! :) tuli tosi hyvä mieli ku luki tän kommentin! :)

   Poista
 2. Haha tajusin nyt vast kunnol,et oot turusta! :D Asun ihan Aurajoen (koulun) lahel :DD Ooks saanu semmosii parempii laheisii kaverei siel, vai hengaileks vaha kaikkie kans?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahha joo! käyn aurikses lukioo! :)
   no siis oon mä koulust saanu semmosen porukan missä hengata, mut tääl ei vietetä oikeen aikaa kavereitten kans koulun jälkeen tai sillee et se on ihan amazing juttu jos joku menee käymään toisen kotona :D
   mut luulen et sit ku kielimuuri on voitettu ja pystyn puhumaan thaita ni kaveritkin lähenee samalla :)

   Poista