päivä kuvina hiukan huijaten

elikkäs oon oikeesti keräilly näitä kuvia tätä postausta varten nyt jo viikon että saan tarpeeks matskua eli kaikki kuvat ei oo samalta päivältä!

aamulla herään aina seiskan aikoihin, pukeudun nopsaan asianmukasiin vaatteisiin, eli päivästä riippuen eri kauluspaita ja hame tai verkkarit. sit meen alas syömään ja sit jompikumpi hosteista heittää mut autolla kouluun. koulussa oon aina viimeistään 7:45.

koulu alkaa joka aamu 7.50 cauteulla. se on semmonen aamunavaustyyppinen, missä lauletaan thaimaan kansallislaulu ja kuunnellaan päivästä riippuen eripitusia puheita. tänään oli hiukan erikoinen cauteu, ensinnäkin se kesti 1h 40 min (yleensä joku 30min) ja siis se oli siks et tänään oli tän jakson vimppa normi koulupäivä ja samalla 6 opettajan vimppa päivä tässä koulussa. oli sit oikeen kunon jäähyväis seremoniat sun muut ja lähtevät opettajat sai paljon lahjoja. vaik kuin moni oppilas itki ihan tosissaan surusta ku noi 6 opettajaa lähtee! kertoo kans vähän siit et tääl kouluu arvostetaan paljon enemmän jaa siit tykätään kans enemmän! eka kuva on keskiviikolta, toinen tän aamun seremoniasta yhen kaverin fbstä otettu.cauteun jälkeen siirrytään ekalle oppitunnille. aamulla on 4 eri tuntia, ja sen jälkeen 12:10 alkaa lunchi. tässä jotain kuvia eri oppitunneilta. perus sähläystä matikantunnilla ja kilttiä soittelua musatunnilla.
lunchi on tosiaan vajaa tunnin mittanen, klo 12:10-13:00. täällä on kolme eri vaihtoehtoa syödä lounasta. ekaks se kaikkein yeisin eli ruokala/kantteeni mistä saa ostaa 20B (0,5e) annoksen riisiä tai nuudeleita ja niihin saa siis valita lisukkeet ite. toinen vaihtoehto on et kaveriporuksta jokainen tuo kotoa ruokaa ja sit ne jaetaan keskenään. tälläviikolla mun luokkakaverit on harrastanu sitä muutaman kerran. kolmas vaihtoehto, mitä tehdään yleensä keskiviikkosin ku on lunchin jälkeen liikkaa ni on et mennään koulun kauppaan ja ostetaan joku 3 leipää (lue vehnämössöpullaa missä on jotain ihme sokerihommelia sisällä) ja sit kuollaan nälkään ja syödään niit loppu päivä vähän väliä. ainiin ja mul on se neljäskin vaihtoehto, eli opettajat raahaa mut syömään johonkin muitten opettajien kanssa jos joku opettaja sattuu tarjoomaan päivän ruoan (about kerran 2 viikossa.)


lounaan jälkeen mennään aina koulun kauppaan ostamaan jäätelöt, paitsi tänään ne oli loppu :(


jätskeilyn jälkeen mennään joko kirjastoon tai seuraavalle oppitunnille. iltapäivällä on 3 eri oppituntia ennen ku 4 aikoihin pääsee kotiin. tässä jotain kuvia mun koulusta ja kotsantunneista.


kotona koulun jälkeen teen yleensä heti läksyt ja jumitan koneella sit käydään hostien kanssa syömässä (syödään suunnilleen 5 kertaa viikossa ulkona) joko jossain paikallisessa halvassa hyvässä mestassa tai italialaisessa ravintolassa tai hostien hotellilla tai MK:ssa tai miljoonassa muussa paikassa. jos sattuu olemaan semmonen päivä että hostit ei oo kotona ni koulun jälkeen jumitan koneella/teen läksyjä ja sit joku meijjän kotiapulaisista tai hostien firman workereista hommaa mulle lounaan jonka sit syön täällä kotona. lopuillan jumitan koneella tai meen ajoissa nukkumaan. varmaan tästä pikkuhiljaa alkaa elämään taas tulla lisää reeniä, ens viikon maanantaina alkaa koulunjälkeen uintiklubi, ihana päästä taas tekemään jotain 2 viikon tauon jälkeen. nyt alan olla onneks jo melko normaalissa kunnossa (tosin edelleen yskin hengästyneenä limaa kurkusta ku oon kivunnu koulussa kuudenteen kerrokseen portaita pitkin oppitunnille)
tässä vielä yks kuva mikä kuvaa mun iltoja oikein loistavasti! :D


6 kommenttia:

 1. Aaaaahh salmiakkiiiii... Mulla tekee ihan hulluna mieli sitä ja mulla ei oo enää yhtään jälellä:( Toivottavasti tulis pian postissa lisää :D Mut hei kiva oli tää postaus, aattelin et voisin jossain vaiheessa itekkin tehä samanlaisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo oon ihan riippuvainen siit! onneks mul on viel pari askii jäljellä :D
   ja teeppä ihmeessä!

   Poista
 2. puhuksä niinku thaimaan kieltä tuolla?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu tarkotuksena ois puhua thaita, mutta vielä en osaa ku muutamia yksinkertasia juttuja sanoa thaiksi. :)

   Poista
 3. Aika jännä että siä on noin samantyyppisiä kouluaineita tms., mutta käytännössä kyllä varmaan sitten ihan erilaista :D

  Kauanko oot siellä? Vuoden? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo niin mustakin!! ja tosiaan on aika erillaisia, aikankin just kotsa.:) ja oon vuoden, tai jok 10-11kk :)

   Poista