en pysty kääntää uutta sivuu ku tuuli heittää aina sen edellisen takas. haluun jo eroon siit tarinasta, mutta en tiiä mistä suunnasta tuulee.

mun pääs pyörii poets of the fall:in biisit, hymy on korvissa ja verkkokalvolla vielä himmeesti näkyvissä burman (myanmarin) vuoristot.
eilen thaiopettaja soitti että mulla ei oo tänään koulua ja hostmom kysy heti että haluunko lähtee sen mukaan ku se työskentelee vaihteeks taas ulkona. vastasin tietty et jees, lähes mikä tahansa tääl thaikuissa voitaa kokopäiväsen jumituksen koneella. tänää sitte lähettiin joskus 10 aikoihin hostmomin ja dadin kanssa autolla ajamaan jonnekki. kuuntelin hyvää musaa ja tuijotin ulos minkä kerkesin. en oo ikinä nähny niin kauniita maisemia; pilvien peittämiä vuorenhuippuja, kunnon thaimaalaista metsää, jokia, muutama järvi, lehtikattoisia taloja, söpöjä thaimaalaisia lapsia istuskelemassa sisällä taloissa joissa ei oo seiniä. oisin voinu rueta itkemään onnesta pelkästään noitten ihanien näkymien takia. sit jonku reilu tunnin ajomatkan jälkeen saavuttiin johonki ihan korpeen. käytiin kymmenes minuutis tsekkaa yks tontti korvesta (josta oli kyl ihan sairaan upeet maisemat) ja lähettiin syömään. lounaan jälkee mentii takas sinne tontille käymää ja sit sain kuulla et se on ihan burman rajal ja et ne kaikki ihanat vuoret mitkä siit näky ni on burman puolel! oli aika upee fiilis ku luulin et ollaan jossai ratchaburin ja bangkokin välis mut oltiinki iha eri suunnas! (rakas sisareni tietää mun mahtavat suunnistustaidot) Sit käytii jossai ihme paikas ku hostit osti sen tontin, sit vaan lähettiin taas ajamaa ja käytiin tsekkaa pari hotellii, kierrettiin ne vaan läpi. voi kuulostaa aika booring, mut ne hotellit oli semmosii ihan sairaan hienoi luonnonläheisii mis oli ihanat maisemat ja niit oli nautinto kierrellä.
sit hostdad vei mut vintage lammasfarmille sillä aikaa ku mom puhu työpuheluita. sain syöttää lampai ja kierrellä kaikkii hienoi vintage farm juttuja. sit käytiin siin farmil syömäs dinner, söin spagettii ja 2 jälkkärii <3
nyt sit ajettiin reilu tunti takas kotio ja käytiin momin kanssa puhumassa taekwondosta naapurissa. se alkaa maanantaina ja uhhuh ootan innol! ja mun tulevat reenikaverit on parii vanhempaa lukuun ottamatta semmosii pikkusii söpöi 7-11v :) ja reenit on 2,5h. tuun niin kuolemaan.

haluisin taas sanoo et tänään on ollu mun paras päivä ikinä mut must tuntuu et oon laulanu ton virren lääl blogissa jo ihan sairaan mont kertaa. mut kumminki tänään oon ollu tosi onnellinen, oon nauranu paljon hostien kanssa ja muutenki tää on onnelista arkea. yllätyin äskön ku hostmom kysy että oonko ihan bored. vastasin thaikuks ja sanoin perään enkuks että haluun tulla ens kerrallakin mukaan. "wan nii sanuuk maak!"

osa kuvista tältäpäivältä, osa viime sunnuntaisia.

4 kommenttia:

 1. oijoi en oo lukenu sun kuulumisii pitkään aikaa ja oli ihana lukee näin paljon kerralla ja kuulostaa et sull on siel hirmuisen hauskaa!! :D

  p.s. toi videopostaus oli niiiin ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahha joo tääl on ihan sairaan kivaa! :) ja kiitti sanza<3

   Poista
 2. oiettä kaatoin ton sun videon ja lähet käymää phi phillä! aivan ihana paikka! oon ollu sielä helmikuussa ja oli ihan sairaan ihana paikka! Sellanen postaus sun koulusta ois kiva tai sitten ois kiva nähä kuva teijän talosta ulkoopääin ja pihasta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ootan sitä kyl ihan intsinä!!! :) munn koulusta on aika paljon kuvia tossa päivä kuvina postauksessa, mutta ehkä sit taas ku koulut alkaa muillakin ni voisin yrittää ottaa lisää kuvia. ja meijjän piha on pelkkää asfalttikenttää et ei mikään kauheen mielenkiintonen ja yritän saada kans talost ulkoopäin kuvaa mut se ei oo mitään ihan helppoo ku tos on tommonen vaarallinen tie.. :)

   Poista