welcome to paradise!
en ees muista kaikkea mitä tässä on ehtiny tapahtua parin kolmen pävän aikana. noh ainakin sain tietää et meijjän d3330 orientation camp on nyt sitte 26-31 elokuuta. Lähetään sinne muitten tässä lähellä olevien vaihtareitten kanssa 25 päivä yöjunalla! 1 viikko enään, ootan ihan innolla.
nyt on sit eka kouluviikkokin takana ja oli kyllä kiva viikko. perjantaina meillä oli science day eli siis kaikkia pelejä ja ohjelmaan alakerrassa. maalasin esim yhen open kanssa yhessä kangaskassin, pelasin kaikkia ihme pelejä, mist en tajunnu mitään ja katoin thaikielisiä fysiikkaesityksiä. oli kyllä ihan mahtava päivä! oon kayny nyt kahtena päivänä peräkkäin ulkona syömässä, edellispäivä kyvin hostvanhempien kanssa vissiin niitten omistamassa hotellissa syömässä. siel oli vaik kuin kaunista ja siel on ihana uimaallas. hostisä sano että enskerralla voin ottaa bikinit mukaan ja mennä uimaan sinne! sitte eilen käytiin bangkokissa hakemassa meen ja mike kotiin ja käytiin serkun perheen kanssa jossian tosi hienossa eurooppalaistyyppisessä ravintolassa syömässä, koska serkku lähtee tänään vuodeks jenkkeihin! se on nii huvittavaa aina ku mennää johonki syömään ni mä oon ihan täynnä jo ku noi pääsee vast alkuun! mike aina sanooki mul et welcome to thailand, thailand is eating country! :D mut taidan lähtee täst nyt juoksulenkille!

4 kommenttia:

 1. Missä käyt sielä juoksemassa? Ite olin thaimaassa lomalla ja sielä oli kauheen kaaoottista se liikenne ja oikeen mitään lenkkipolkuja ei olllut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei täällä oo mitään lenkkipolkuja/kävelyteitä yms. eikä teille uskalla todellakaan mennä juokseman senverran kaoottista liikenne tosiaan on. mun hosteilla on senverran iso piha et juoksen sitä ympäri. :D eihän se mitään maailman mahtavinta oo mutta saapahan ainakin liikuntaa. :)

   Poista
 2. tää sun blogis on ihana! Sellanen talo postaus ois kiva, että minkälaisia taloja yms sielä on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) ja juu voin tehdä heti kun saan kuvamateriaalia! :D ainakin tästä mun hostien kämpästä ois tarkotus tehä, tää meinaa on aika sairaan hieno ja iso! :)

   Poista