luulin et en oo pelottava

heipsun! mulla oli taas paljon asioita, mutta tappelin tän bloggerin ja noitten kuvien kanssa nyt niin kauan et ehin jo unohtaa mitä kaikkea piti kirjotella. mutta ainakin semmosta, että päätimpäsolla niin ovela, että otan täältä suomesta jo kaks matkalaukkua (jos ja kun todennäkösesti lennän finskillä), koska se on niinkin halpaa ku 50e, toi lisälaukku! ja molemmat saa siis painaa sen 23kg. päädyin tähän koska mulla on jo pari laukkua valmiiks ja toi 50 e on niin vähän verrattuna siihen, et jos joutuu thaimaast sit ostaan uuden laukun ja maksaa vasta kentällä sen ylimääräsen laukun tai jos menee kilot yli ja joutuu maksaa niistä tai saatika sit jos joutuu postipaketteja lähetteleen. thaimaa kumminki on niin halpa maa, että tulee varmaan jonkunverran vaatteitakin osteltua sieltä... ainii mul on muuten about kaks kuukautta lähtöön enää, välil tuntuu et se on kauheen pitkä aika, mut välil et kauheen lyhyt. toisaalta ollaan jo suunniteltu äitin kanssa mun läksiäisiäkin, että... :D
ärstyytää ku en oo saanu mun guarantee formiita vielä, ni en pysty tilaamaan lentoja, en saa lentolippuja, joten en pysty alottamaan viisumihakemusta... onhan täsä viel aikaa mutta on tässä vielä hommiakin vaikka kuinka paljon. lennot, viisumi, vakuutus, käyntikotrit, viirit, pankkikortti, malarialääkkeeitten hankkiminen, tuliaiset, thaikielen opettelu ja kaiken tän lisäks mulla on 8 tuntia päivässä kesätöitä ja ainii reenaillakki pitäis kerkee jossaivaiheespäivää.
tosiaa toiset sm kisat 4 päivän päästä ja tasan yks maantiestartti alla tältävuodelta. eikä tää puolentoistviikon reenaamattomuuskaan (influenssa) mikään kauheen kiva juttu tähän kohtaan oo ollu. mutta juu selkäkyyryssä kohti uusia pettymyksiä vai mitensemeni.3 kommenttia: