vaan sun hymys

Moikkamoi!
viis koulupäivää jäljellä ja fiilikset on aika haikeet. en todellakaan oo vielä valmis sanomaan niin monelle ihmiselle hyvästejä. mutta kaikkia en kumminkaan enää lomalla näe. ekan kerran elämässä en odota sitä päivää ku ei tarvii enää herätä kasiks kouluun. onneks tää sää vähän lohduttaa, täälä turussa ainakin ollu jotain +23c päiviä, niin et on hyvin voinu ottaa aurinkoa takapihalla. Ja tänäänki ku pelaattiin aamureeneissä futista ulkona, ni oli melkein liian kuuma.
oon kans jutellu jonkun verran  Liinan kanssa, liina siis lähti viimeviikolla Thaikkuun, bangkokkiin vuodeks! Haluisin vaan itekki olla jo thaimaassa ja hypätä yli nää kaikki kiireiset ajat ja itkuset hyvästelyt. Harmi et kaikki muut suomesta thaikkuun lähtevät vaihtarit menee bangkokkiin, ja mä en, ois ollu niin kiva että joku ois ollu ees samassa kaupungissa. Noh, kai me voidaan silti nähä sielä.
ärsyttävää, mul on ollu hiukan ongelmia mun rokotusten kanssa, koska en saa reseptejä ikinä meijjän terveyskeskuksesta, sen takia et aina ku saan puhelinajan ni ne soittajalääkäritmitälie sanoo vaan et varaa mulle uuden puhelinajan lääkärille... Noh muutenki ressaa vähän ku noi onki ihan sairaasti kalliimpia ku oon luullu. Japanin aivotulehdus, kolera, lavantauti, malaria... toivottavasti selviin alle tonnilla noista.
mitäs muuta... no päivät on kulunu ulkona makoillen, kisoissa, koulussa ja oon kans maalaillu nyt jonkun verran pitkästä aikaa! tilasin sinellist 40e maalei ja pensselei ku voitin yhest piirustuskilpailust sinne lahjakortin. oottelen kyl innol et noi tuotteet tulee. ois kyl nii siistii jos siel thaimaassa sais osallistuu johonki kuviksentunnelille tms!
11 kommenttia:

 1. hihii tos toi Wayne Gretzky! :) haluun nähä sun maalauksii joskus vaulaseni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kylkyl ;) tervettuloo kattelemaan, vaiks ei niis kyl mitää kattelemisen arvost hirmusti oo... xdxd

   Poista
 2. Pistin sulle haasteen blogiini ;D

  VastaaPoista
 3. Hei oliks Thaimaa sun ykkösvaihtoehto?: )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei, mul oli etelä-afrikka ykkösenä ja thaimaa vast kakkosena :)

   Poista
  2. Voi Vaula ihan sairaan ihana blogi! Luen aina tätä sun blogii iha kateellisen ku pääset vaihtoo ja viel maista parhaimpaa thaimaasee::DD Pidä kuule sairaan hyvä vuosi :))!<3

   Poista
  3. kauhee vaihtokuume iskee ku tätä lukeeXD

   Poista
 4. Kiitti helmi! :) ja varmasti pidän! sunki ois tarvinnu lähtee vaihtoon! :))

  VastaaPoista
 5. Tosi ihania kuvia! Thaimaa on varmaan siisti paikka, en oo koskaan kuullu että ketään ois ollu siellä vaihtarina!! :)

  xoxo
  Susanna
  http://susanna-behindmyeyes.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! juu sinne lähetetään vissiin aika vähän porukkaa suomesta. :)

   Poista