mä yritän todistaa et mahdotonki on mahollista

sain Riinalata ja Elinalta haasteet ja koska oon niin yli-innokas postailija, ja kysymykset on kivoja ni pakkohan näihin on heti vastailla! Antakaa mun epäinformatiiviset postaukset anteeks

1. Mikä kappale on sulle jotenkin merkityksellinen ja miksi? näin lätkän mm kisojen alla voisin sanoa että pojun poika saunoo, tulee senverran paljon hyviä muistoja viimevuoden kultajuhlasta! etenkin turku, kauppatori 15-16.5 yö! 2. Mikä on sun "bravuuri" leipomisessa ja/tai ruuanlaitossa? spagetin keitto 3. Jos saisit valita minkä maan tahansa, muttet sitä omaa johon olet lähdössä, minne lähtisit vaihtoon? Alaksaan usaan, ja oon ihan tosissani! 4. Mikä on paras paikka Suomessa? turkuturkuturku en halua muuttaa ikinä pois 5. Mikä on lempivaatteesi tai -asusteesi? kirppikseltä ostetut farkkushortsit tai ihq pinkit lökärit 6. Kuka on suosikkipelaajasi Suomen lätkäjoukkueesta? Leonid "Leo/Leksa" Aleksandrovits Komarov (parralla ja viiksillä, kyllä!) 7. Mitä suunnitelmia sinulla on kesäksi? kesätyöt, kisoja, purjeveneen maalaus ja merille 8. Mikä saa sut aamulla heräämään ja auttaa nousemaan sängystä ylös? ei mikään 9. Jos voisit tehdä menneisyydessä jotain toisin, mitä tekisit? en ois jättäny kaikkee näin viimetippaan 10. Missä olet hyvä? maalamisessa ja ompelemisessa, luulisin 11. Mitä et osaa ollenkaan? lopettaa ajattelemista/ unohtaa.
1. Haaveammattisi? lastentarhaopettaja jossain kehitysmaassa 2. Ruoka, jota ilman et selviäisi? spagetti ja nuudelit 3. Jos saisit ottaa autiolle saarelle mukaan 3 esinettä, mitkä ne olisivat? tyyny peitto ja kamera 4. Lempiväri ja miksi? valkonen ja en tie, kai koska se on nii puhdas ja suomalainen 5. Paikka jossa rentoudut? saaristomeri, tai ihan missä vaan merellä 6. Vuoden elokuvaliput vai vuoden kuntosali jäsenyys? mulla on jo kuntosalikortti, joten leffaliput. tai sittenki kuntosalikortti johonki toiseen punttikseen  8. viis maata joissa haluaisit käydä? etelä-afrikka, uus seelanti, kanada, cambia ja irlanti (+etelämanner) 9. Asia, jonka haluat kokea elämäsi aikana? haluun kokee kaiken 10. Hyvän ystävän hyvät piirteet? luottettava ja villi 11. Suurin unelmasi/haaveesi? päästä kehitystyöhön ja olla tosi rohkea ihminen.

 En haasta ketään.
 kuvat we♥it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti