ajattelin nyt kerrankin ku on aikaa, ni kirjotella jotain kuulumisia/fiiliksiä. En oo siis vieläkään saanut mitään tietoa kaupungista, perheestä, koulusta, lähtöpäivistä, mistään. Ja koska olen malttamaton ihmine ni en jaksais enää odotella kauempaa. muttasiisjoo, mun lähtöön on kai suunnilleen joku kolme kuukautta aikaa, eli elokuussa tänhetkistentietojen mukaan ois matka kohti thaimaata. tuntuu, että siihen on vielä paljon aikaa, mutta todellisuudes kolme kuukautta menee oikeesti sairaan nopsaa! sitä ennen pitäis vielä ehtiä tehdä hirmusti juttuja, sen ohella olla kuukausi kesätöissä, käydä jokavkl. kisoissa ja hoitaa tää 5. joakso kunnial loppuu.
Oon täs viimeaikoina lukenu paljon thaimaassa olevien ihmisten blogeja, kattonu videoita vaihtovuosista thaimaassa, syöny nuudeleita ja fiilistelly muuten vaan. kieltä en ole ehtiny opiskell yhtään, tosin pitäis alottaa taas kunnolla opiskelemaan! monet thaimaavaihtarit meinaa just on kirjottanu blogeihinsa et jos saisivat tehä jotain uusiks ni opiskelisivat kieltä enemmä ennen lähtöö...
Ja mulla on jo matkalaukku! tai oikeestaan kaks hiukan erikokosta, joista toisen otan sit thaikkuihin. 
Sit kuulin nyt thaimaassa olevalta rotarivaihtarilta, että meille järjestetään siel vaikka kuin paljon eri retkii. On siis retket eteläthaimaahan, pohjoisthaimaahan, laosiin, cambojaan, ja kiinaan! noi kaikki kestää kai about 7-10päivää, ja noi matkat ei oo mitenkään hirveen hinnalla pilattuja, yks maksaa 400€! näitten lisäks meil on ilmeisesti joku ilmanen orientation camp johon tulee kaikki muutkin 3330- piirin inboundit. ja sit jotain muita lyhyempiä leirejä! 
Vaikka oon ihan sairaan innoissani lähdöstä, silti on jotain asioi jotka harmittaa/surettaa. Tietty se et joutuu jättää perheen, sukulaiset, kaverit ja kaikki rakkaat ihmiset vuodeks tänne suomeen. Tälhetkel, nyt ku enään pariviikkoo kouluu jäljel, ni harmittaa ehkä eniten et joudun jättää meijän ihanan yleisvalmennuksen aamureeniporukan. En varmaan osaa enää ees elää ilman 8 aamuja urkkahallilla, maanatain pallojumppaa, käsipallopoikien  läppää, meijän pallopelei, tiistain rääkkikuntopiirii ja kaikkee muuta. rakastan teit kaikkii ar-kaverit! ♥  Toivoisin vaan et kaikki olis samalla lailla ku tuun takasi.
Koska luontokuvaus ja muutenkin kameran kanssa heiluminen on yksi ihanimmista asioista, saitte taas nähä vähän mun ruutuja, tästä puolenvuodensisältä. ittestä tuntuu ainakin et on kivempi lukee tekstii jos on kuviaki. Mutta nyt mä meen blugga svenska, huomen välikoe! illalla sit taas canal+ ruutuun heidin kanssa, ohjelmassa suomi-ranska!

Jos jollain on jotain ehdotuksia postausten suhteen, ni saa ihan feel free kertoa!

6 kommenttia:

 1. Käy kattoo haaste mun blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kivaa, juu :) teen ton heti ku kerkiän! :)

   Poista
 2. Moi
  Voin sanoa, etta ulkomailla oleminen tulee muuttamaan todella paljon maailmankatsomustasi. Ole kohtelias paikallisille ja yrita sisaistaa paikalliset tavat. Ilmoita kun olet Thaimaassa, haluan kuulla ensitunnelmat/havainnot :)
  Itse olen muuttanut Thaimaaseen ja aloitin siita juuri blogin: http://thaiblogi.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi siistiä!
   mukava saada sieltäpäästä neuvoja. :) mihin päin thaimaata oot muuttanut, bangkokkiin vai? ja ootko muuttanut töitten perässä? :)
   juu voin ilmotella sitten periltä :)

   Poista
  2. Asun pohjois Thaimaassa, Bangkok on liian ahdas ja liikaa ihmisia. Pohjoisessa on rauhallista :)
   Joo toiden perassa olen muuttanut.

   Poista