ylipirteen esittämine alkaa käydä voimille, mutta en silti saa nukuttuu.

Huvittaa vaan päivittää blogia, vaikka ei oikeestaan ole mitään erityistä syytä. Oon rentoutunu nyt koeviikon jälkeen kotona syöny herkkuja, käyny valokuvaamassa, katellu leffoja ja reenannu. Mun piti tehä nyt lomalla kun on aikaa, ni jotain noita rästihommia. Empä ole mitään saanut aikaseksi. valmennusopintyöt ja vaihtariesitelmät odottaa vielä sitä puuttuvaa motivaatiopuuskaa.
päätinpä kummiskin sitte tehä tämmösen rahalaskelman mun vaihtarivuoden kuluista. kursivoidut on jo maksettu.
- järjestelymaksu 250€
- rauman koulutustilaisuus 12€
- uusi passi ja passikuvat 71€
- lahden koulutus 15€
- rotarytakki 190€
- vakuutus noin. 650€
- lennot noin. 800€
- viisumi noin. 150€ (vissiin?)
- rokotukset ehkä jotain 400€ 
= 2538€
siinä ne kai sitten oliki. saattaa olla kyllä että unohdin jotain koska toi kokonaisumma tuntuu niin pieneltä. Tohon tulee tietty vielä päälle kaikki tulijaiset ja käyttörahat yms. toisaalta rotary maksaa meille 60€ kuukausirahaa, joka thaimaassa on aika suuri summa.
En viitti pitkästyttäää teitä mun miljoonalla keväisellä luontokuvalla joten kokosin kuvat tällee kätsysti.

ja hyvii pääsiäisii kaikil!

PS. Ainiin mun thaikielen opiskelu... älkää kysykö! masennuin ku juttelin saksalaisen rotaryvaihtarin kanssa, joka tulossa kan thaikkuun, käyny thaikielen tunneilla puoltoista vuotta. mites se mun 20 sanan sanavarasto...
PPS. Mul on blogitekstien otsikonkeksimisvaikeuksia. uus riippuvuuteni on vanhan blogin otsikoitten uusiokäyttäminen fiiliksen mukaan.

sawatdii vaan kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hei ei kannata lannistua sen thain suhteen! Jokaikinen sana jonka opit on aina askel eteenpäin. :> Kyl muakin hirvittää että monet Japaniin menevät vaihtarit niin osa käynyt pari vuotta kursseilla ja mun opiskelut... itseopiskelua satunnaisesti. D:

  Ja hei kivoja kuvia! :) Ihania noi värikkäät kukkaset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps totta on joo, eikun vaa kirja käteen ja opiskelemaa! :D Ja eihän sillä sitte varmaan loppupeleisssä oo nii väliä että paljonko sitä kieltä osannu ennen, sielähän sen kielen sitte oppii kunnolla. hihii tsemppiä sun japanin opiskeluille! :)
   Ja kiitos :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. kiitus! :) menin varmaa pari tuntii ku yritin keksii sopivaa bannerii xd en kyl oo viel tähänkää täysin tyytyväinen...

   Poista