Pilvetkin tietää mun ajatukset

Tänää oli Lahti! heräsin tosiaan 05:45, joka ei ollu kivaa myöhäks venyneen perjantain jälkeenn...mutjuu sit ajeltiin 3 tuntii äitin kaa sinne lahteen ja siel sit kuunneltiin aluks kaikkee perus vakuutus-viisumi-lennot- asiaa. Siel oli kans joku 20 rotexia (=entistä rotary vaihtaria) joista tosiaan yks oli ollu aasiassa ja about 15 lattareissa... xd! sit meijjät jaettiin ryhmiin ja mentiin aasiavaihtraeitten ja aasian kirjeenvaihtajan kanssa omaan luokkaan. Siel sit se ainoo aasia rotex kerto omista kokemuksistaan japanissa. ois kyl ollu kiva jos sinne ois raahautunu joku thaimaa rotex, jos niit ees suomessa on.
Sit se aasian kirjeenvaihtaja, niko, kertos kaikkee perus juttuu ja pakko kyl sanoo et jos joku harkitsee ens vuon rotaryitten kautta vaihtoon lähtöä, ni valitkaa maakohteeks aasia, koska niko on vaaan niin paras! Se heitti läppää ihan kaikest.
Mun lähtö on nyt sitte luultavasti joskus elokuun puolvälissä-lopussa. Ja perheet saan kuulemma tietää tässä jo ennen kesälomaa!
Yks mun lemppariosuuksist oli siel sit takkien sovitus. Eli kaikki maailma rotaryvaihtarit hankkii semmosen sikakalliin bleiserin/takin joka sit on semmonen edustusasu kaikis rotary tilaisuuksis, ja johon kerätään sit pinssejä muilt vaihtareilt! Sit siel sai kans ostaa rotary T-paitoi ja hupparei. mukaan tarttus yks turkoosi t-paita ja tilaan viel ehkä pinkin samanlaisen ku ne loppus tuolt nyt nii nopee et en kerinny saada.
Sit lopuks siel oli viel jotain sääntöjauhantaa joka ei harvinaist kyllä ollu mitenkään kuolettavan tylsä vaan ihan jees.. onnistuttii takastulomatkal kans eksyyn äitin kaa ku navigaattori sano ittensä irti kriittisellä hetkellä. xd
Kaikenkaikkiaa oli tosi kiva päivä, ja tuli hiukan lähtöfiilistä!

Ps. sain kesätöitä mun unelma-alata, en vois olla onnellisempi!


 ettisin netist pari kuvaa siit rotarytaksita teil jota ette tie millanen se on. ennen ja jälkeenvaihdon.

 Täs viel osotus mun mahtavasta otsikonkirjotustaidosta... ja en ees ite huomannu aluks et tos on jotai vikaa xd


2 kommenttia:

 1. Heiii jotkut heräs neljältä! >:D

  Joo mäkin ihmettelin sitä et tyyliin kaikki rotexit oli lattareista.. o_o sit aasiasta oli tasan yks. :D

  Oliskohan munki pitänyt ostaa jonkinmoinen t-paita.. nyt harmittaa mut nehän oli vähän loppu sieltä! :D Täytyy kattoo jos viel ostais :)

  Ja onnee kesätöistä! Mua ei ole vieläkään onnistanut ja alan olla epätoivoinen .___.'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah no joo en valita tosta 05:45 jos 04:00 on vaihtoehto :DD
   mä aattelin et se ois kiva se t-paita, et ei tarvis aina siel rotary kokouksessa käyttää sitä takkii :) jees, niitähänsaa viel tilata!
   kiitti! :) mäki sain tietää tosiaan pari päivää sit, et ei kaikki varmaa oo viel ilmotellu, älä viel menetä toivoa! :)

   Poista