welcome Japanese

Sain just sähköpostia mun klubin nva:lta ja siinä kerrottiin että meille tulee Japanilainen tyttö vaihtariks tänne! Oon ihan sairaan innoissani! Harmi vaan et se tulee sillon ku mä oon Thaimaassa... Muuta mielenkiintosta ei nyt sitte ookkaan tapahtunu, oon lueskellu kokeisiin ja tehny kaikkee muuta turhaa. Kesä tule jo.

Tätä ootellessa:


kuvat weheartit

6 kommenttia:

 1. These are beautiful photos! The cave is beautiful and amazing!

  Much love from the SABO SKIRT girls!
  ♥ SHOP: http://www.saboskirt.com
  ♥ BLOG: http://www.saboskirt.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. miten toi rotarijuttu toimii? täytyyks niihin olla jotenki liittyneinä ja mitä maksaa ym??:) kiva jos jaksat vastailla! -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siis rotary nuorisovaihto eroo sillee jonkun verran muista järjestöistä. Ei tarvii olla mitenkää rotary jäsen tai mitää, mä en ees tienny koko rotareista ennen ko rupesin miettii vaihtovuott!
   Eli jos lähet rotareitten kautta, ni sulla tulee olemaan joku 3-4 isäntäperhettä vuoden aikana ja vastaavasti rotaryt odottaa että sun perhe (tai sit etit jonkun perheen joka) hostaa tänne suomeen tulevaa vaiharia jonkun 3kk.
   Rotary on aika halpa järjestö muihin verrattuna, mutta siis meille ei anneta mitään könttisummmia kuin paljon vuosi maksaa, vaan se riippuu ihan lentojen yms hinnasta. mul maksaa thaimaa varmaa suunnilleen pari tonnia... (eli toishalpa!) koostuu just vakuutuksest 650e, järjestelymaksust 250e, lennoist n.800e, takist 250e. Sitte rotarit maksaa meille vaihtovuoden aikan 60e kuukausirahaa! :) Sit just jotkut USA ja aussit on 3-4,5 tonnia
   Mut periaatteessa siis jos haluut lähtee vaihtoon ni soittelet vaan lähimpiin rotaryklubeihin ja kyselet jos he lähettää vuosivaihtoo.
   Ja jos tulee viel jottai ni vastailen mielellää parhaan kykyni mukaa :)

   Poista
  2. kuulostaa vaik kuin siistiltä! ja toi on oikeesti tositosi halpa :) eli soititteks te jonnekki sun lähellä olevaan klubiin vaan??

   Poista
  3. Juu, soitin ekaks tähän iha lähiklubiin, mut sit ne sano et ne ei lähetä ni soitin sit Turkun klubiin ja sain kutsun haastatteluu! :)

   Poista