PIIRITIEDOT!

Eli sain mun kirjeenvaihtajalta mun piiritiedot! oon lähössä piiriin 3330!
Toivoinki ittekseni et pääsisin just 3330 tai 3360! :) Nyt on ainaki siis suuri mahollisuus päästä johonki ihanaan rantakaupunkii <3 Tosiaan nälkä kasvaa syödessä, haluun jo äkkiä tietää kaupungin ja mun host perheet! Muutenki tunnelmat katos, ollu mahtava alkuviikko ja viel paranee loppuu kohti. Alotin jo thaikielen opiskelunki, ja osaan jo numerot 1-20 ! :)

12 kommenttia:

 1. oikeesti apua, mun on pakko tulla vielä tännekin sanomaan, että oon niin iloinen sun puolesta! jos sä johonkin Khao Lakiin pääset niin voin sanoa olevani jo kateellinen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) jeps kattoo nyt mihin päädyn ;) suhteellisen lähelle rantaa onneks kumminki:)

   Poista
 2. Vaude! sun piiri näyttää ainaki tosi kivalta! ootko saanu jo tietoo mihin aikoihin lähet? :) ite oon kans lähössä rotarien kautta vaihtoon, mutten tiiä vielä edes mihin maahan oon menossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :o hassuu ettet tiiä vielä maata! onks sulla ollu se piirikoulutus jo? mä ainaki sain siel tietää mihin oon lähössä :)
   en tiiä viel yhtää et millon lähen, mut varmaan joskus heinä-elokuussa :)

   Poista
  2. Joo on, mun oikeestaan piti lähtee Etelä-Afrikkaan, mut sieltä tuli peruutus ja nyt sit odottelen lisätietoo mun tulevasta maasta :)

   Poista
  3. mitä ihmettä! :o mitä muita maatoiveita sulla oli? :)
   mäki hain E-Ahan ykköstoiveena, sinne on viissii tänävuonna ollu tavallista enemmä hakijoit..

   Poista
  4. sinne on varmaan ollu joo vähän enemmän hakijoita ku yleensä! mulla oli aussit ja jenkit mut ne kummatki oli täynnä :)mulle annettiin tosiaan aika montaki eri maavaihtoehtoo joissa on viel paikkoja ja josta sain sit valita, yks niist oli mm. thaimaa! :)mutta päädyin kuitenki argentiinaan

   Poista
  5. okei, mut sul tulee varmaa mahtava vuosi argentiinassa sitte! ja siel oppii espaniaaki! (voi olla tulevaisuuden kannalt ehkä hiuka hyödyllisempi ku thai...) :) kai meinaat ruveta kirjottelee blogia? :)

   Poista
  6. Onhan toi thaikin silti tosi ekstoottinen kieli ja jos sen viel oppii kunnolla nii kyl varmasti töitä ainaki tulevaisuudes löytyy! Joo, tarkotus olis heti alkaa sitä väsäämään ku maatieto varmistuu :)

   Poista
  7. hyvähyvä, se on kiva lueskella muittenki rotaryvaihtareiden blogeja! :)

   Poista
 3. Vaula oon vaihdossa tällähetkellä ja täällä on vaihtari Thaimaasta joka on mun tosi hyvä kaveri :) Kerroin hänelle että oot menossa Thaimaaseen ens vuonna ja hän oli innoissaan, heh. Tulee varmasti olemaan mahtava vuosi!!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu oon seuraillu sun vuotta Fb:ssä! :) Siiistiii! Mistä päin thaimaat hän on? :)
   Sullakaan ei visii oo kauheesti enää vuotta jäljellä, mutta onko ollu kiva vuosi? :)

   Poista